Preskoči na sadržaj

Dobro došli na sustav za webinare

Sustav za audio, video i tekstualnu komunikaciju između polaznika
Broj iskorištenih licenci: 14/52
Prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom
Prijava s lokalnim korisničkim računom
Prijava kao gost
Banner sustava za webinare

Novosti

Obavijest o nadogradnji sustava za webinare

Nadogradnja sustava

U četvrtak 20. svibnja 2021., vršit će se nadogradnja sustava za webinare na inačicu sustava Adobe Connect 11.2 te sustav neće biti dostupan cijeli dan.

Nova inačica Adobe Connecta omogućava korištenje sustava putem web preglednika, a dostupna i je nova desktop aplikacija za Windows i MacOS računala koju će korisnici moći preuzeti prilikom pristupa virtualnoj sobi.

Također, uz novu inačicu sustava bit će dostupan ažurirani priručnik za korištenje sustava kao i online tečaj.

Molimo Vas da za taj dan ne planirate rad na sustavu.

Hvala na razumijevanju.

Novi online tečaj - Digitalne kompetencije nastavnika u obrazovanju

Digitalne kompetencije

Centar za e-učenje Srca pripremio je novi online tečaj naziva „Digitalne kompetencije nastavnika u obrazovanju“.

Cilj je tečaja upoznati nastavnike s digitalnim kompetencijama koje su im potrebne za rad u virtualnom okruženju koji se danas odvija uz svakodnevnu primjenu digitalnih tehnologija. U okviru tečaja nastavnici će se upoznati s  pojmom digitalne kompetencije, dobiti informaciju o okvirima za digitalne kompetencije i saznati kako napraviti samoprovjeru svojih digitalnih kompetencija.

Tečaju se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi (https://mod.srce.hr/online-tecaj/course/view.php?id=451) uz prijavu sa AAi@EduHr identitetom.

Tečaju se može pristupati neograničeno, tempom koji nastavniku najbolje odgovara.

Novi online tečaj - Vrednovanje studentskih postignuća u online okruženju

značka vrednovanje
Centar za e-učenje Srca pripremio je novi online tečaj: Vrednovanje studentskih postignuća u online okruženju.

Posebice sada, kada nas je pandemija COVID-19 primorala da se sve više okrenemo nastavi u online okruženju, važno je da se što više iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju u cilju unaprjeđenja kvalitete nastave. U želji da nastavnicima olakšamo prelazak na nastavu koja je gotovo u potpunosti online, osim brojnih uputa pripremili smo i novi online tečaj u kojem su objašnjeni najvažniji pojmovi o vrednovanju i povezanosti vrednovanja i ishoda učenja u učionici, ali i online okruženju. Poseban je naglasak u tečaju je na izradi pitanja koja se koriste u provjerama znanja uz savjete kako da ta pitanja budu što kvalitetnija.

Tečaju se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi (https://mod.srce.hr/online-tecaj/course/view.php?id=448) uz prijavu sa AAi@EduHr identitetom.


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.