Welcome to the system for webinars

System for audio, video and text communication between attendees
Log in using AAI@EduHr e-identity
Log in using local user account
Sustav za webinare

Novosti

Centar za e-učenje Srca obilježio 10 godina rada

Centar za e-učenje Srca, 13. prosinca 2017., obilježio je 10 godina djelovanja, podrške nastavnicima, studentima i ustanovama u sustavu visokog obrazovanja u primjeni i implementaciji novih tehnologija u obrazovni proces.

Na događanju naziva „"Moderno obrazovanje i e-učenje - pogled iz različitih perspektiva" predavanja su održali prof.dr.sc. Vedran Mornar, prof. dr. sc. Ivanka Stričević i prof. dr. sc. Damir Boras. Dali su svoja viđenje postignuća, stanja, izazova, mogućnosti i planova primjene novih tehnologija u modernom obrazovanju iz triju perspektiva: nastavnika, studenata i sveučilišta. Nakon pozvanih predavanja, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima i voditeljica Centra za e-učenje Srca dala je kratki osvrt na 10 godina rada Centra za e-učenje.

Na samom kraju podijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama u implementaciji i širenju e-učenja.

Fotografije i popis dodijeljenih priznanja dostupan je na http://www.srce.unizg.hr/ceu/10-godina-CEU.

Nova inačica i vizualni identitet sustava za webinare

Sustav za webinare za akademsku godinu 2017./2018. nadograđen je na novu inačicu pristupne aplikacije sustava za webinare. Pristupna aplikacija donosi novi vizualni dizajn te je responzivna i time prilagođena za rad na mobilnim uređajima. Također, domaćinima virtualnih soba sada su dostupni izvještaji unutar kojih mogu vidjeti popis svih održanih webinara u virtualnoj sobi kao i popis polaznika pojedinog webinara.


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.