Skoči na sadržaj

Welcome to the system for webinars

System for audio, video and text communication between attendees
Used licences: 1/52
Log in using AAI@EduHr e-identity
Log in using local user account
Sustav za webinare

Novosti

Radovi na sustavu za webinare

Održavanje

U utorak 29. rujna 2020., od 06:00 do 08:00 sati vršit će se radovi na sustavu za webinare. Molimo Vas da u tom periodu ne planirate rad na sustavu.

Hvala na razumijevanju.

Preporuke za pohađanje tečajeva i nadogradnja testnog sustava Merlin na inačicu sustava Moodle 3.9

Kako bi nastavnicima olakšali stručno usavršavanje vezano uz izradu i uređivanje e-kolegija, pripremljene su preporuke vezane uz online tečajeve. Vrlo često nastavnici ne znaju od kuda početi i koji tečaj izabrati. Sada su formirana dva paketa tečajeva – za nastavnike početnike odnosno one koji tek kreću s izradom e-kolegija ili su e-kolegije koristili samo za postavljanje nastavnih materijala te za nastavnike koji su napredniji u radu u online okruženju i već duže vrijeme koriste e-kolegije za nastavu. Po završetku tečajeva nastavnici dobivaju potvrdu o završenosti tečaja i digitalnu značku.

U želji da na nastavnicima omogućimo da se što prije upoznaju s novom inačicom sustava Merlin, već sada je nadograđen testni sustav Merlin na novu inačicu sustava Moodle 3.9, pa nastavnici mogu vidjeti i isprobati rad u novoj inačici sustava Merlin.

Također nastavnicima koji već imaju e-kolegije i drže nastavu u online okruženju dostupna je aplikacija za samoprocjenu e-kolegija koja će im omogućiti da provjere koliko su dobro osmislili i oblikovali svoj e-kolegij. Za nastavnike koji se tek uključuju u avanturu održavanja nastave online aplikacija može ponuditi dobre ideje i razjasniti eventualne nedoumice oko uporabe različitih alata i metoda.

Tim Centra za e-učenje


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.