Dobro došli na sustav za webinare

Sustav za audio, video i tekstualnu komunikaciju između polaznika
Prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom
Prijava s lokalnim korisničkim računom
Sustav za webinare

Novosti

MoodleMoot Hrvatska 2019 – objavljen program i počele prijave za sudjelovanje

Centar za e-učenje Srca i ove godine organizira MoodleMoot Hrvatska koji će se održati u petak, 7. lipnja 2019. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra. Kao i prethodnih godina, MoodleMoot se organizira u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Ove godine imamo pozvano predavanje na temu analitika u sustavu Moodle koje će održati David Monllao iz MoodleHQ te predavanje o iskustvima sa sustavom Moodle na Sveučilištu u Mostaru koje će održati doc. dr. sc. Marko Odak sa Sveučilišta u Mostaru. Uz ova pozvana predavanja, bit će niz prezentacija vezano uz iskustvo korištenja sustava Moodle u nastavi, e-kolegijima i mogućnostima sustava Moodle.

Program konferencije i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2019.

Prijavite se već danas i svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje Moodlemoot Hrvatska bude još bolje!

Online tečaj „Izrada interaktivnog sadržaja u alatu H5P“

Centar za e-učenje izradio je novi online tečaj „Izrada interaktivnog sadržaja u alatu H5P“ u okviru kojega je objašnjena izrada interaktivnih sadržaja u alatu H5P. Alat H5P omogućava izradu sadržaja kao što su interaktivni video, vremenska crta, prezentacije, igre memorije, kvizovi, razne vrste pitanja (drag&drop, višestruki odabir) itd., a moguće je unutar jedne aktivnosti kombinirati i različite elemente (tekst, sliku, video, pdf dokumente i sl.). Dostupan je i kao aktivnost u sustavu Merlin čiji se postignuti rezultati bilježe putem modula Ocjene.

Nastavnici tečaju mogu pristupiti bilo kada, pregledavajući cijeli ili samo djelomični sadržaj, a za uspješan završetak tečaja dodjeljuju se potvrda i značka.

Tečaju se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms3.srce.hr/.


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.