Preskoči na sadržaj

Dobro došli na sustav za webinare

Sustav za audio, video i tekstualnu komunikaciju između polaznika
Broj iskorištenih licenci: 7/52
Prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom
Prijava s lokalnim korisničkim računom
Banner sustava za webinare

Novosti

Obavijest korisnicima

Poštovani korisnici,


U ponedjeljak 10. siječnja počinje preseljenje opreme unutar hale u Srcu, koje će trajati do 23. siječnja. Preseljenje opreme ne bi trebalo uzrokovati prekide u radu usluga Srca, osim tijekom vikenda 15. i 16. siječnja, kad su neizbježni povremeni prekidi u radu usluga Srca.

Ispričavamo se na mogućim neugodnostima.

SUSTAV ZA WEBINARE SRCA NADOGRAĐEN NA NAJNOVIJU INAČICU

Nadogradnjom sustava za webinare na najnoviju inačicu sustava Adobe Connect 11.2 osigurali smo pristup webinarima putem web preglednika bez obzira koji operacijski sustav koristite. Sada se sobi za webinare pristupa pomoću web preglednika koristeći HTML5. Uz to, dostupna je i nova desktop aplikacija za Windows i MacOs računala koju će korisnici moći preuzeti prilikom pristupa virtualnoj sobi.

Nova inačica donosi i novi moderniji izgled sučelja virtualne sobe te same aplikacije, bolju pristupačnost, poboljšanje postojećih mogućnosti, kao i neke sasvim nove mogućnosti u sobi npr. Engagement Dashboard koji domaćinu i predavaču omogućava prikaz razine angažmana polaznika webinara.

Vjerujemo da će poboljšanja koja donosi nova inačica korisnicima pružiti bolje iskustvo korištenjem sustava. Kako bi nastavnicima i studentima olakšali snalaženje u novom sučelju inačice, doradili smo priručnik za rad sa sustavom za webinare kao i online tečaj, a tu su i brze pomoći i animacije. Kao i uvijek dostupni smo za sva pitanja ili moguće nejasnoće.

Novi online tečaj - Implementacija kompetencijskog okvira kroz sustav Moodle

Implementacija kompetencijskog

Centar za e-učenje Srca pripremio je novi online tečaj naziva „Implementacija kompetencijskog okvira kroz sustav Moodle“.

Cilj je tečaja je educirati nastavnike kako implementirati kompetencije u sustav Moodle. U okviru tečaja nastavnici će se upoznati s osnovnim pojmovima vezanim uz kompetencije i ishode učenja te o ulozi kompetencija u nastavnom procesu. Također, u okviru e-tečaja je objašnjeno na koji se način izrađuje kompetencijski okvir u sustavu Moodle koji nastavnicima omogućuje praćenje napretka studenata u e-kolegiju.

Tečaj je dostupan putem sustava za online tečajeve Centra za e-učenje, a pristupiti mu se može nakon prijave elektroničkim identitetom iz sustava AAI@EduHr.

Tečaju se može pristupati vremenski neograničeno, tempom koji nastavniku najbolje odgovara.


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.