Preskoči na sadržaj

Dobro došli na sustav za webinare

Sustav za audio, video i tekstualnu komunikaciju između polaznika
Broj iskorištenih licenci: 6/52
Prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom
Prijava s lokalnim korisničkim računom
Banner sustava za webinare

Novosti

MoodleMoot Hrvatska 2023 - objavljen program i otvorene prijave za sudjelovanje

moodlemoot 2022 online

13. MoodleMoot Hrvatska održat će se u 15. i 16. lipnja 2023. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra.

Srce uspješno već 13 godina organizira MoodleMoot Hrvatska s ciljem izgradnje Moodle zajednice i okupljanja svih onih koji se bave e-učenjem i primjenom digitalnih tehnologija u obrazovnom procesu, posebice sustavom Moodle. Moodlemoot Hrvatska 2023 je službeni Moodlemoot za Hrvatsku i nalazi se na listi registriranih Moodlemoot događanja u svijetu.

Nakon tri godine održavanja događanja online, ove godine se ponovo družimo u Srcu. I ove godine pripremili smo zanimljiv program u kojem se izmjenjuju prezentacije i radionice, pozvana predavanja i panel. Želja nam je omogućiti sudionicima praktična iskustva sa sustavom Moodle, ali i u primjeni novih nastavnih metoda te smo pripremili niz radionica. Među radionicama izdvajamo onu prof. dr. sc. Mirze Žižka s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji će održati radionicu "Obrni svoju nastavu" - zašto i kako inovirati svoju nastavu kako bi došli do svakog studenta? koja za cilj ima upoznati polaznike s metodom „obrnute učionice“ tako što će se radionica održati baš tom metodom. Uz ovu imamo radionice o oblikovanju digitalno pristupačnih dokumenata, izradi računskih zadataka i povezivanju Geogebre unutar tog pitanja, alatima za suradničko učenje, ponovnoj uporabi interaktivnih sadržaja u formatu H5P, te kako izraditi aktivnost lekcija u sustavu Moodle?

Ove godine imamo pozvano predavanje Marie Achour iz Moodlea koja će predstaviti novosti i unapređenja koja se implementiraju u Moodle sustav te planove za njegov daljnji razvoj. Drugo pozvano predavanje je Miloša Bajčetića s Medicinskog fakulteta u Beogradu na temu „Obrni, okreni… uvrnuto jeste samo ako flipneš“ u kojem će predstaviti će iskustva u primjeni metode obrnute učionice u nastavi kao i hibridnog modela nastave.

Moodlemoot započinjemo panelom na vrlo aktualnu temu umjetne inteligencije, a raspravljat ćemo s panelistima i sudionicima može li digitalno obrazovanje bez umjetne inteligencije te koji su izazovi, prilike i prijetnje koje može donijeti primjena umjetne inteligencije.

Pogledajte program i prijavite se već danas te svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje na MoodleMoot Hrvatska bude još bolje!


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.