Preskoči na sadržaj

Dobro došli na sustav za webinare

Sustav za audio, video i tekstualnu komunikaciju između polaznika
Broj iskorištenih licenci: 8/52
Prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom
Prijava s lokalnim korisničkim računom
Banner sustava za webinare

Novosti

SUSTAV ZA WEBINARE SRCA NADOGRAĐEN NA NAJNOVIJU INAČICU

Nadogradnjom sustava za webinare na najnoviju inačicu sustava Adobe Connect 11.2 osigurali smo pristup webinarima putem web preglednika bez obzira koji operacijski sustav koristite. Sada se sobi za webinare pristupa pomoću web preglednika koristeći HTML5. Uz to, dostupna je i nova desktop aplikacija za Windows i MacOs računala koju će korisnici moći preuzeti prilikom pristupa virtualnoj sobi.

Nova inačica donosi i novi moderniji izgled sučelja virtualne sobe te same aplikacije, bolju pristupačnost, poboljšanje postojećih mogućnosti, kao i neke sasvim nove mogućnosti u sobi npr. Engagement Dashboard koji domaćinu i predavaču omogućava prikaz razine angažmana polaznika webinara.

Vjerujemo da će poboljšanja koja donosi nova inačica korisnicima pružiti bolje iskustvo korištenjem sustava. Kako bi nastavnicima i studentima olakšali snalaženje u novom sučelju inačice, doradili smo priručnik za rad sa sustavom za webinare kao i online tečaj, a tu su i brze pomoći i animacije. Kao i uvijek dostupni smo za sva pitanja ili moguće nejasnoće.


Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:

E-mail: webinari@srce.hr
01/616 5170 (radnim danom od 8 do 16)

Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.